K čemu jsou dobré videokonference?

Díky internetu máme teď daleko více možností ohledně komunikace s lidmi, obchodními partnery nebo při vzdělávání. Jednou z takových možností je například videokonference. Videokonference nám umožňuje komunikovat s lidmi, kteří jsou klidně tisíce kilometrů od nás. Ale i taková videokonference musí být samozřejmě efektivní. Tudíž je potřeba, aby probíhala plynule, bez záseků. Tento způsob komunikace je uzpůsoben tak, aby ho mohl využívat každý, takže malé i velké firmy, jednotlivec či skupina. Je to jednoduché, efektivní a výhodné řešení na dálku. Výhody videokonferencí a konferenčních systémů Jaké má videokonference vlastně výhody? Těch má rovnou několik, počínaje tím, že díky ní rozhodně ušetříte čas i peníze. Videokonference vyžaduje nulové náklady na dopravu, takže ty peníze, které byste zaplatili za jízdenky nebo za letenky, můžete investovat do něčeho jiného. Další důležitou výhodou je čas. Ušetříte spoustu času tím, že nemusíte nikam zdlouhavě cestovat, protože videokonferenci můžete vést z libovolného místa. Navíc vám konferenční systém umožňuje nahrávat a ukládat veškerá videosetkání a prezentace, což je jedna z mnoha dalších výhod. Co je potřeba k videokonferenci? K tomu, abyste se mohli připojit k videokonferenci nebo ji pořádat, je zapotřebí jen naprosté minimum. Jediné co potřebujete, je stabilní internetové připojení a zařízení, přes které se na videokonferenci můžete připojit. Máte strach, že vám některá data uniknou? Obávat se nemusíte, zařízení jsou samozřejmě zabezpečená proti různým hackerům. Veškerá komunikace, která proběhne, je bezpečně a kvalitně šifrována, aby se k ní nikdo nedostal a nebyla jakkoliv zneužita. Chcete se seznámit s možnostmi videokonferencí a možnostmi videokonferenčních systémů? Chystáte se přenášet videokonferenci třeba z probíhajícího školení či přednášek? Podívejte se na stránky specializované společnosti AVT Group. Článek K čemu jsou dobré videokonference? se nejdříve objevil na Pen ze & internet.

projít na článek

SvětAndroida.cz // Google Mapy: Jak označit oblíbená místa smajlíky a k čemu je to dobré?

Google Mapy mají novou funkci, díky níž lze přidat smajlíky do uložených seznamů Tyto emoji se pak mohou zobrazovat přímo v Mapách, abyste je okamžitě poznali V dnešním návodu si ukážeme jak je přidat. Je to snadné! Digitální svět je plný ikon a symbolů.

projít na článek

Byli jsme u toho

Dne 10.března 2022 proběhlo letošní první zasedání Asociace veterinárních farmaceutických firem v hotelu Myslivna v Brně. Část pozvaných participovala distančně formou videokonference.

projít na článek

Videokonference o aktuálních trendech při vakcinaci skotu

Zástupci Biovety byli opět přizváni k účasti na videokonferenci, aby účastníky obohatili o své dlouholeté zkušenosti z oblasti veterinární péče v chovech skotu.

projít na článek

Ze zasedání výboru Západočeského územního svazu (listopad 2020)

Z důvodu epidemiologických opatření se výbor Západočeského územního svazu ČRS 19. listopadu 2020 historicky poprvé sešel formou videokonference.

projít na článek

K čemu vstupní vyšetření?

Každý nový pacient u nás při první návštěvě prochází vstupním vyšetřením. Pojďme si říci pár slov o tom, jak toto vyšetření vypadá. The post K čemu vstupní vyšetření? appeared first on BezVa FYZIOTERAPIE.

projít na článek