K čemu jsou nám fotografie?

Někdo se fotografuje rád, někdo naopak ne. Někdo se vystavuje před něčím objektivem vždy, když je ta příležitost, a vezme zavděk třeba i spoustami selfie, jen aby si zaznamenal dané chvíle, zatímco jiný by byl nejraději, kdyby to, co tu momentálně je, utonulo v moři zapomnění. A někdo fotografuje spíše lidi, zatímco jiný to, co nás obklopuje, a to ať už jde o cokoliv. A když se má něco zachytit tak, aby se na to dalo vždy vzpomínat jen v tom nejlepším, je záhodno využít služeb profesionálního fotografa. Co nabízí profesionál? Je pochopitelné, že snímek dokáže udělat každý z nás. K tomu není třeba nic moc umět. Ale profesionál je profesionál. Když nám zachytí takový dobrý fotograf Brno, je jisté, že vznikne obrázek místa, objektu a doby, na který se jen tak nezapomene. A to ať už je na něm zachycena svatba, nějaké exteriéry či naopak interiéry, nějaká firemní nabídka, portrét, firemní akce, krajina nebo cokoliv jiného. A proto se v případech, kdy má být dosaženo kvality zachycení, oslovuje profesionální fotograf. Který nám udělá nejlepší obrázek toho, oč nám jde. Článek K čemu jsou nám fotografie? se nejdříve objevil na Let na sobě.

projít na článek

Zimní fotografie

Zimní fotografie chalupy Herálec. Během zimních měsíců, pokud je dostatek sněhu, jsou v okolí chalupy vyjeté běžkařské stopy. The post Zimní fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek

Jaká je budoucnost fotografie?

Jedním z nejzajímavějších vývojů v oblasti fotografie je rozšíření umělé inteligence a strojového učení. Článek Jaká je budoucnost fotografie? se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

Fotografie z 18. září v pražském Kaštanu

Přinášíme fotografie z prvního podzimního večera Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu ve středu 18. září s Lenkou Dusilovou, Janou Šteflíčkovou, Karlem Vepřekem a Žofií Kabelkovou, která zaskočila za původně ohlašovanou Dášu Voňkovou. Fotografie pořídi

projít na článek

Letecké fotografie

Letecké fotografie chalupy Herálec pořízené z vrtulníku. The post Letecké fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek

Fotografie z májového večírku 7.5.

Fotografie z májového večírku (7.5., Prune, Marka Míková, Martin Kyšperský)  jsou zde.   Fotografoval Martin Myslivec, děkujeme!

projít na článek