K poslechu: Honda CBX 1000 je úžasná záležitost

Honda CBX 1000 je úžasný stroj to asi víte stejně jako já, když jste se ocitli na tomhle místě. Šestiválcová Honda byla mým snem od chvíle, kdy jsem se o ní někdy ve svých dvanácti letech poprvé dozvěděl. Až do chvíle, kdy jsem si ji v roce 2022 konečně pořídil. Nemyslel jsem si, že se to opravdu někdy stane  O motocyklu, historii, technice, ale i o tom, jak si stojí na trhu ojetin a jak se takový stroj nakupuje jsem natočil podcast. Ten si můžete přehrát přímo tady na webu, a nebo pohodlně na Spotify, Apple Podcastech či Google Podcastech. Ano Hondou CBX jsem začal krom Youtube videí vydávat i čistě mluvené slovo formou podcastů. A mám z toho skvělý pocit. Dělá mi to radost.  Pokud o motorce přemýšlíte nebo ji dokonce už máte a chcete se dozvědět více, vybral jsem pro vás přínosné odkazy na dodavatele náhradních dílů, servisy ale také nějaké dobové recenze, videa, fóra apod. Náhradní díly Specialisté na 6válce z Nizozemska Six Center MotorenSpecialisté na CBX 1000 z Británie – spousta dílů i z druhovýrobyDíly z USA CBX PerformanceDíly z Velké Británie: David Silver PartsFacebook skupina Honda CBX Parts for saleJinak samozřejmě Partsdepot.cz, Wemoto.cz Výfuky Busso 6in6Pipemaster 6in6Delkevic 6in1 Má oblíbená videa Já mám osobně rád autorská videa. Taková, u nichž vím, že si autor dal tu práci. Že přinesl světu krásné záběry, nějaký hezký nápad nebo informace, které jsem před tím neznal. Takových videí o CBX 1000 je jen hrstka. Obsahově zajímavá videa Honda CBX 1000 z pohledu investování s Paulem Jaysonem [anglicky]Honda CBX 1000 Prolink v Jay Lenos garage [anglicky]Honda CBX 1000 na Youtube kanálu Brightside media – trochu oldschool ale stále dobré [anglicky] Videa krásná na pohled Poslední ročník CBX 1000 Prolink na kanále Petrolicious. Ideální ke kafíčku. [anglicky] Dobové testy Představení Hondy CBX 1000 v časopise Automobil rok 1978Český test Hondy CBX psaný Theodorem Pištěkem v roce 1979Archiv amerických dobových testů Technické informace a renovace Motorcycleproject – web s obrovským množstvím informací a návodů nejen k CBX 1000 Další informace, kluby a komunity Tabulka VIN čísel a čísel motoruBritský klub CBX 1000 nabízí hodně praktických informacíMezinárodní fórum a asociace Nizozemský klub CBX 1000, který pořádá každoroční mezinárodní srazFacebook skupina CBX Six Cylinder Owners (ICOA)Facebook skupina CBX 1000 Knihy CBX 1000 Gold Portfolio (jedná se o naskenované dobové testy, úpravy, zajímavosti) The post K poslechu: Honda CBX 1000 je úžasná záležitost appeared first on Jednoustopou.cz.

projít na článek

50 let řadových čtyřválců Honda

Společnost Honda slaví 50 let řadových čtyřválců Honda od představení legendární CB750 v roce 1969. Při příležitosti akce Wheels & Waves představila dvanáct upravených modelů CB1000R.

projít na článek

Pustí se Honda opět do šestiválce?

Internetem v posledních týdnech rezonuje otázka, jestli se Honda vrátí zpět k výrobě řadových šestiválcových motorů.

projít na článek

Honda CR-V získala 5 hvězdiček v testech Euro NCAP

Nová Honda CR-V byla v nezávislých nárazových testech podle nové metodiky Euro NCAP vyhodnocena jako jeden z nejbezpečnějších evropských automobilů a získala maximální počet 5 hvězdiček. Systém hodnocení se zaměřuje na celkové bezpečnostní parametry vozid

projít na článek

Jak vypadnout za 1000

The post Jak vypadnout za 1000 first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Indonéská rupie

Před rokem 1949 se v Indonésii platilo nizozemským guldenem jako koloniální měnou. Mince mají hodnotu od 25 do 1000 rupií a bankovky od 1000 do 100 000 rupií.

projít na článek