Kadeřnictví TRINITY – Jana Příhodová

Kaderřnictví Trinity nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Mezi další služby patří barvení, melírování, trvalá, foukaná a keratinové zábaly. Česáme taktéž dle nových módních trendů, na maturitní plesy, společenské akce a svatby. Jako výrobky pro péči o vaše vlasy používáme italskou modní značku Kaaral, dále Revlon a Matrix.

projít na článek

KADEŘNICTVÍ  JUNIOR OTVÍRÁME

Oznamujeme Vám, že máme otevřeno učňovské kadeřnictví na náměstí Svobody 494 (v přízemí budovy školy), bude se na Vás těšit v nově vybudovaném kadeřnictví náš učňovský tým pod vedením paní mistrové. každý sudý týden: Pondělí8.30 – 13.30 hÚterý8.

projít na článek

Kadeřnictví Hannah

Kadeřnictví Hannah nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Mezi naše služby patří dále melírování, trvalá, barvení, podbarvení, foukaná a vodová. Rádi vás učešeme jak na společenskou akci, svatbu, tak i dle moderních trendů. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Nehtové studio a Kadeřnictví Markéta Opatrná

Mezi služby našeho kadeřnictví patří dámské, pánské i dětské stříhání, melírování a barvení vlasů. Zabýváme se taktéž společenskými a svatebními účesy a prodlužováním vlasů. V našem nehtovém studiu vám vytvoříme stylové gelové nehty. Zabýváme se taktéž i

projít na článek

Rektor VŠPJ uctil památku Jana Palacha

Vysok kola polytechnick Jihlava v ponděl 16. ledna 2023, v Den pam tky Jana Palacha připomněla oběť studenta Jana Palacha, kter se roku 1969 up lil na protest proti potlačov n svobod a pasivn mu př stupu veřejnosti po zač tku okupace Československa

projít na článek

Kadeřnický salon Anna

Jsme kadeřnický salon, kde Vás naše kadeřnice nejdříve vyslechnou a poté zkrášlí Váš zevnějšek. Nabízíme služby jako je dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Taktéž Vám rádi vytvoříme účes na společenskou událost jako je ples či svatba.

projít na článek