Nehtové studio a Kadeřnictví Markéta Opatrná

Mezi služby našeho kadeřnictví patří dámské, pánské i dětské stříhání, melírování a barvení vlasů. Zabýváme se taktéž společenskými a svatebními účesy a prodlužováním vlasů. V našem nehtovém studiu vám vytvoříme stylové gelové nehty. Zabýváme se taktéž i jejich doplňováním. Těšíme se na Vaši návštěvu.

projít na článek

KADEŘNICTVÍ  JUNIOR OTVÍRÁME

Oznamujeme Vám, že máme otevřeno učňovské kadeřnictví na náměstí Svobody 494 (v přízemí budovy školy), bude se na Vás těšit v nově vybudovaném kadeřnictví náš učňovský tým pod vedením paní mistrové. každý sudý týden: Pondělí8.30 – 13.30 hÚterý8.

projít na článek

Kadeřnické studio ŠARM Eva Duníková

Kadeřnické studio ŠARM vám nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Dále můžete využít služeb jako je melírování, barvení, TRVALÁ, SPIRÁLOVÁ TRVALÁ, žehlení vlasů a zábaly. Veškeré kadeřnické úkony jsou prováděny značkovými materiály firmy DUSY profesiona

projít na článek

Kadeřnictví Hannah

Kadeřnictví Hannah nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Mezi naše služby patří dále melírování, trvalá, barvení, podbarvení, foukaná a vodová. Rádi vás učešeme jak na společenskou akci, svatbu, tak i dle moderních trendů. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière 

Wir waren mit einem Stand bei der Präsentation des Studio Molière vertreten. Fotos von dem Event finden Sie hier. Der Beitrag BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière  erschien zuerst auf BLITZBLANK.

projít na článek

Nová lékařka MDDr. Markéta Příkazská

Rozšiřujeme náš tým o novou lékařku MDDr. Markétu Příkazskou. Přejeme jí hodně spokojených pacientů. The post Nová lékařka MDDr. Markéta Příkazská appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek