Kalendář TOP běžeckých akcí 2019

Už na začátku roku je dobré mít přehled, na co se můžete těšit. Ať už se jedná o trendy, dovolenou nebo události. Těch totiž není nikdy dost. Například sportovci si mají z čeho vybírat. Pořádají se jak akce aktivní, kterých se můžete zúčastnit, tak pasivní, kde sledujete ostatní. My vám přinášíme souhrn těch nejzajímavějších běžeckých akcí, které se uskuteční v České republice v roce 2019.

projít na článek

Kalendář akcí 2023, nové video upoutávky a noví kolegové (Ámos 12/2022)

Nový kalendář akcí na celý rok 2023 Na stránkách jsme uveřejnili nový kalendář akcí pro rok 2023, obsahuje samozřejmě i kurzy do konce tohoto roku. Již není registrujeme první přihlášky. Těšíme se na viděnou! Zajímáte se o kontrolu kvality? Chcete začít s

projít na článek

Sezóna se pomalu blíží. Tady je kalendář akcí Radicalteamu pro rok 2023!

Za okny to tak sice ještě nevypadá, ale sezóna se pomalu blíží. Už za dva měsíce začínáme na okruhu v Mostě. Níže najdete kalendář plánovaných akcí a také informace o vozech, se kterými letos pojedeme. I letos máme v kalendáři zahraniční výlet. Po loňském

projít na článek

Pivní adventní kalendář

Ode dneška v PivoŇce je k dispozici tento adventní kalendář, kde polovina půllitrových lahví je od pivovaru Mordýř a druhá Ovipistán. Na zdraví! FB adventní kalendář The post Pivní adventní kalendář appeared first on Pivotéka PivoŇka.

projít na článek

Střídání běžeckých bot snižuje riziko zranění o 39 %!

První studie svého druhu potvrdila, že střídaní více druhů běžeckých bot vede ke snížení rizika zranění způsobeného během o 39% oproti běhání v jednom páru bot.

projít na článek

ASICS GT-2000 11 - test nového modelu běžeckých bot

Pokud se už nemůžete dočkat prvních jarních dnů a běhání za příznivějšího počasí, můžete si čekání zkrátit čtením recenze nového modelu pronačních tréninkových běžeckých bot od značky ASICS.

projít na článek