ASICS GT-2000 11 - test nového modelu běžeckých bot

Pokud se už nemůžete dočkat prvních jarních dnů a běhání za příznivějšího počasí, můžete si čekání zkrátit čtením recenze nového modelu pronačních tréninkových běžeckých bot od značky ASICS.

projít na článek

Představení nových běžeckých bot ASICS GEL-CUMULUS 25

Seznamte se novým modelem běžeckých bot od firmy ASICS a přečtěte si o této novince na sezónu jaro/léto 2023. GEL-CUMULUS 25 jsou neutrální běžecké boty, které nabízejí vynikající tlumení, pohodlí a pocit pod nohou. Jsou ideální pro běžce a běžkyně s norm

projít na článek

Test nového DS4 1,2 Rivoli Cross s automatem

Test nového DS4 s tříválcovým turbo motorem 1,2 PureTech s automatickou osmistupňovou převodovkou v nejvyšší výbavě Rivoli Cross. Luxusní prémiový crossover nižší střední třídy s předním pohonem s atraktivním designem.

projít na článek

Střídání běžeckých bot snižuje riziko zranění o 39 %!

První studie svého druhu potvrdila, že střídaní více druhů běžeckých bot vede ke snížení rizika zranění způsobeného během o 39% oproti běhání v jednom páru bot.

projít na článek

Kalendář TOP běžeckých akcí 2019

Už na začátku roku je dobré mít přehled, na co se můžete těšit. Ať už se jedná o trendy, dovolenou nebo události. Těch totiž není nikdy dost. Například sportovci si mají z čeho vybírat. Pořádají se jak akce aktivní, kterých se můžete zúčastnit, tak pasivn

projít na článek

Test Hyundai Kona Electric

Test Hyundae Kona Electric v silnější variantě, patří mezi malé SUV bez pohonu všech kol, má zajímavý netradiční design. Vzhledem k velikosti, nabízí slušný vnitřní prostor. V konkurenci elektrických vozů, vyniká nízkou spotřebou a velmi slušným dojezdem.

projít na článek