Test nového DS4 1,2 Rivoli Cross s automatem

Test nového DS4 s tříválcovým turbo motorem 1,2 PureTech s automatickou osmistupňovou převodovkou v nejvyšší výbavě Rivoli Cross. Luxusní prémiový crossover nižší střední třídy s předním pohonem s atraktivním designem.

projít na článek

Test velkého SUV Hyundai Santa Fe PHEV v sedmimístném provedení

Test největšího SUV od Hyundai - Santa Fe sedmimístné provedení s plug in hybridním pohonem v plné výbavě. Vůz pohání přeplňovaná šestnáctistovka se šestistupňovým automatem a pomáhá elektromotor s 67 kW.

projít na článek

Test: Škoda Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Sportline - benzín zastíní naftu

Velké SUV nemusí být jen dieselové. Dokazuje to dnešní test českého bestselleru a zároveň největšího SUV mladoboleslavské automobilky. Kodiaqa jsme vzali s pohonem všech kol, automatem DSG, výbavou Sportline a benzínovým dvoulitrem TSI. A jak tohle spojen

projít na článek

Test SUV Hyundai Tucson s 1,6 benzínem s automatem ve čtyřkolce v paketu N Line

Test Hyundai Tucson druhé generace ve verzi N line ve sportovním designu. S benzínovou mild hybridní šestnáctistovkou a sedmistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

projít na článek

Test Citroenu C4 1,2 turbo automat výbava Feel Pack

Test Citroenu C4 se silnější verzí tříválce 1,2 turbo s automatem ve výbavě Feel Pack. Crossover nižší střední třídy s neokoukaným vzhledem.

projít na článek

Renault Austral bude mít místo dieselu hybrid

Nástupce Kadjaru představen. Jmenuje se Austral a pod kapotou bude mít jen zážehové motory a hybridy. Na trh se nejdříve dostane s mild-hybridním čtyřválcem 1.3 TCe o výkonu 103 nebo 118 kW. Slabší verze bude dostupná s manuálem i automatem, výkonnější vý

projít na článek