Představení nových běžeckých bot ASICS GEL-CUMULUS 25

Seznamte se novým modelem běžeckých bot od firmy ASICS a přečtěte si o této novince na sezónu jaro/léto 2023. GEL-CUMULUS 25 jsou neutrální běžecké boty, které nabízejí vynikající tlumení, pohodlí a pocit pod nohou. Jsou ideální pro běžce a běžkyně s normálním nebo vyšším nártem a neutrálním došlapem.

projít na článek

ASICS GT-2000 11 - test nového modelu běžeckých bot

Pokud se už nemůžete dočkat prvních jarních dnů a běhání za příznivějšího počasí, můžete si čekání zkrátit čtením recenze nového modelu pronačních tréninkových běžeckých bot od značky ASICS.

projít na článek

Střídání běžeckých bot snižuje riziko zranění o 39 %!

První studie svého druhu potvrdila, že střídaní více druhů běžeckých bot vede ke snížení rizika zranění způsobeného během o 39% oproti běhání v jednom páru bot.

projít na článek

Kalendář TOP běžeckých akcí 2019

Už na začátku roku je dobré mít přehled, na co se můžete těšit. Ať už se jedná o trendy, dovolenou nebo události. Těch totiž není nikdy dost. Například sportovci si mají z čeho vybírat. Pořádají se jak akce aktivní, kterých se můžete zúčastnit, tak pasivn

projít na článek

12. 10. 2023 Anglické představení

Pygmalion pro 3. a 4. ročníky. The post 12. 10. 2023 – Anglické představení first appeared on Obchodní Akademie Lysá nad Labem.

projít na článek

Tylovská dvacítka se blíží

Pro děti, rodiče a širokou veřejnost organizují příznivci pohodových běžeckých závodů už 7. ročník Tylovské dvacítky. Koná se v sobotu 5. srpna a bližší informace najdete na jejich webu. 

projít na článek