Kam vyrazit za zvířaty? Zkuste tyto krásné zoo

Rodinné výlety patří mezi ty nejkrásnější. Strávíte spolu čas, zjistíte, The post Kam vyrazit za zvířaty? Zkuste tyto krásné zoo first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Návrat k tradicím: Pěstujte krásné a užitečné letničky jako naše babičky

V otevřených oknech nebo na zápraží mívaly naše babičky spoustu květináčů s rozkvetlými letničkami. Zkuste si nějakou vypěstovat také. Jsou totiž často nejen krásné, ale i užitečné.

projít na článek

Vysazeny krásné ryby

Poslední aktuální zpráva ze Špindlu zní: "Posílám pár fotek z dnešního vypouštění ryb. Ryby jsou ve výborném stavu, přibližně 38 centimetrů a celkově jich bylo vypuštěno 250 kg. Tak doražte a zkuste je přelstít, budou při chuti!

projít na článek

Kam se hrabe moře: 5 důvodů, proč vyrazit do Alp k jezeru Achensee

Zdroj: www.g.cz Rakousko je u Čechů v létě relativně oblíbené, ale většina z nás míří buď za kouzlem krásné Vídně nebo na lyžovačku k ledovcům - a to je nesmírná škoda. Vy přeci nechcete o dovolené vyjet za stádem našince. Taková místa, jako

projít na článek

Cesty po hradech a zámcích: 7 tipů, kam vyrazit tento víkend

Zdroj: www.g.cz Ani konec týdne nevypadá na žhavou letní grilovačku na koupališti. Hlavu ale nevěste, vybrali jsme vám pár tipů, kam bez řečí musíte tento víkend vyrazit. Spakujte děti, nasedněte do auta, autobusu či vlaku a vyr

projít na článek

Den s jógou v Krásné Lípě

V neděli 22. května 2022 budu mít tu čest představit védskou meditaci na inspirativní akci zvané Den s jógou v Kyjově u Krásné Lípy. Těším se na vás. The post Den s jógou v Krásné Lípě appeared first on Védská meditace.

projít na článek