Kanárská vláda schválila testy pro turisty

Vláda Kanárských ostrovů tento čtvrtek schválila návrh zákonného  dekretu, který bude vyžadovat od turistů starších 12 let předložení diagnostického testu covid-19 s negativním výsledkem, aby se mohli ubytovat  v turistických  zařízeních na ostrovech. 

projít na článek

Změna! Na Kanárské ostrovy již jen s antigenním testem, PCR test již nebude nutný

Kanárská vláda rozhodla o uzavření celé autonomní oblasti a zavádí pro cestující povinnost předložit antigenní testy. PCR testy již nejsou nutné. 

projít na článek

Pátek 23. října 2020

Ale co, buďme i trochu pozitivní, aspoň se to po těch měsících konečně rozjede a budou testy, když už o ně tak dlouho kanárská vláda usiluje. 

projít na článek

Kanárské ostrovy zajistí turistům při odjezdu testy, aby se vyhnuli po návratu domů karanténě

Kanárská vláda chce zachránit zimní sezónu a poskytne  turistům, při jejich odjezdu z kanárů domů, PCR testy, aby se po návratu domů vyhnuli karanténě. 

projít na článek

Kanárská vláda varuje obce: připravte se rychle na možné tropické bouře

Kanárská vláda požádala obce, aby přijaly neprodleně preventivní opatření proti možnosti výskytu tropických bouří, jakou byla například bouře Delta z roku 2005. Sdělení proběhlo během setkání, které se nedávno konalo mezi vedoucími pracovníky Generálního

projít na článek

Kanárská letiště se připravují, od pondělí 23. listopadu přílet jenom s PCR testem

Kanárská letiště se již od této středy připravují na kontrolu  PCR testů u cestujících z rizikových zón a na testování těch osob, které testy nebudou mít. Bez platného PCR testu při příletu hrozí navíc pokuta až 6 tisíc eur. 

projít na článek