Karlos Vémola má na ženy vyhraněný vkus. Podívejte se, s kým žil v Anglii

Karlos Vémola si svoje ženy neomylně vybírá z řad vnadných blondýnek. Jeho součastná manželka Lela je dokonalejší kopií ženy, se kterou žil v Anglii. Však se také Karlos Vémola svěřil, že divy podobné Pamele Anderson jsou jeho koníčkem.

projít na článek

I cesta může být cíl

Eiffelovka za svítání, bílé útesy Beachy Head, kamenný kruh Stonehenge či římské lázně v Bathu. To vše a mnohem víc viděli maturanti GD na své týdenní cestě po Francii a Anglii, během níž se anglické počasí chovalo tak, jak byste čekali – nečekaně.

projít na článek

JGPT v Irsku

Dne 9. 9. 2017 krátce po půlnoci se vydalo 45 studentů Jazykového gymnázia Pavla Tigrida na cestu k druhému největšímu z Britských ostrovů, který se pyšní přívlastkem zelený či smaragdový, tedy k Irsku. Po celodenní zastávce v Londýně, po přesunu přes Ang

projít na článek

Nová verze: 1.23

V nové verzi systému je hromada novinek. Vylepšené zabezpečení a dostupnost statistik stahování zákazníků. Podívejte se, co je ještě nového.

projít na článek

To nejlepší z Anglie

V týdnu od 7. do 13.10.2023 si 41 studentů 2. 4. ročníků spolu s třemi angličtináři vyrazilo na poznávací zájezd do Velké Británie s CK PROTRAVEL. Cestou navštívili Atomium v Bruselu, město Bruggy a po překonání kanálu La Manche podmořským tunelem útesy

projít na článek