Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 začíná!

Pódium má 460 m2 a motiv letošního karnevalu „Maspamoon“ (na počet 50.výročí letu na Měsíc a  role Maspalomas v této dějinné události ) podle návrhu Christiana Rodrigueze bude nasvíceno žárovkami o kapacitě 100 tisíc watů. Ozvučení zajistí reproduktory o

projít na článek

V Maspalomas, dnes vrcholí karneval, čeká se 300 tisíc lidí

Letošní karneval v Maspalomas se nezadržitelně blíží ke svému vyvrcholení. Dnes v pět hodin odpoledne startuje Gran Cabalgata, tedy populární karnevalový průvod. Na 115 karnevalových vozů se přijde, podle organizátorů a policie, podívat až 300 tisíc lidí.

projít na článek

Karneval Maspalomas 2018 : známe trasu průvodu, pojede sto karnevalových vozů

 Všechny důležité informace a podrobnosti ke Karnevalu Maspalomas 2018! 

projít na článek

Karneval v Maspalomas přilákal 300 tisíc lidí, dnes končí pohřbem sardinky

Podle policejních údajů zaplnilo celé Maspalomas, ale především čtvrť Playa del Inglés, přibližně 300 tisíc lidí. Účastníci karnevalu vytvořili spolu s alegorickými vozy průvod, který měřil téměř sedm kilom etrů.

projít na článek

Známe všechny detaily Karnevalu v Maspalomas

Karneval začíná 3.března a končí 12.března pohřbem Sardinky na pláži Inglés.  vrcholem celého karnevalu je volba královny v sobotu 4.března a velký průvod o týden později.

projít na článek