Známe všechny detaily Karnevalu v Maspalomas

Karneval začíná 3.března a končí 12.března pohřbem Sardinky na pláži Inglés.  vrcholem celého karnevalu je volba královny v sobotu 4.března a velký průvod o týden později.

projít na článek

Karneval Maspalomas 2018 : známe trasu průvodu, pojede sto karnevalových vozů

 Všechny důležité informace a podrobnosti ke Karnevalu Maspalomas 2018! 

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek

Karneval v Maspalomas přilákal 300 tisíc lidí, dnes končí pohřbem sardinky

Podle policejních údajů zaplnilo celé Maspalomas, ale především čtvrť Playa del Inglés, přibližně 300 tisíc lidí. Účastníci karnevalu vytvořili spolu s alegorickými vozy průvod, který měřil téměř sedm kilom etrů.

projít na článek

Karneval v Maspalomas se blíží

Součástí karnevalu, jehož hlavní pódium bude již tradičně v obchodním centru Yumbo, bude nejen volba Královny karnevalu, Královny babičky či juniorky, ale také velmi populární volba Drag Queen a samozřejmě závěrečná galaparáda, tedy karnevalový průvod, zd

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 začíná!

Pódium má 460 m2 a motiv letošního karnevalu „Maspamoon“ (na počet 50.výročí letu na Měsíc a  role Maspalomas v této dějinné události ) podle návrhu Christiana Rodrigueze bude nasvíceno žárovkami o kapacitě 100 tisíc watů. Ozvučení zajistí reproduktory o

projít na článek