KartCross Nová Paka

Tento víkend se uskuteční na legendární trati v Nové Pace další, v pořadí třetí, podnik českého poháru KartCross Cupu 2014. KM Racing opět nasadí svoji buggy s pilotem Kubou Mrvkou.

projít na článek

KartCross Sedlčany

Následující víkend se uskuteční další závod Českého poháru KartCross Mascom Cupu 2014. Barvy KM Racing týmu se představí na domácí trati v Sedlčanech!

projít na článek

KartCross Mascom Cup pošesté

Tento víkend se uskuteční v pořadí již 6. podnik českého poháru KartCross Mascom Cupu 2014. Barvy KM Racing týmu nebudou chybět, na trati v Poříčí nad Sázavou se objeví i Jakub Mrvka!

projít na článek

KartCross Nordring

Následující víkend se uskuteční v rakouském Nordringu druhý podnik českého poháru KartCross Cupu 2014. KM Racing na tomto podniku nebude chybět. Kuba Mrvka se pokusí vylepšit svoje pódiové umístění z předešlého podniku v Humpolci, kde obsadil pěkné třetí

projít na článek

Humpolec a Nová Paka otevřely sezónu autokrosu

Úvodními dvěma podniky v Humpolci a v Nové Pace začalo MČR 2023 v autokrosu.

projít na článek

Autokrosová Nová Paka za sluníčka i deště otevřela mistrovství

Proměnlivé počasí, zejména v neděli, provázelo napínavé soboje o body do Mezinárodního mistrovství České republiky ve Štikovské rokli. Při pátečních přejímkách bylo převzato úctyhodných 128 závodníků, kteří připravili pro diváky zajímavou podívanou.

projít na článek