KartCross Sedlčany

Následující víkend se uskuteční další závod Českého poháru KartCross Mascom Cupu 2014. Barvy KM Racing týmu se představí na domácí trati v Sedlčanech!

projít na článek

KartCross Nová Paka

Tento víkend se uskuteční na legendární trati v Nové Pace další, v pořadí třetí, podnik českého poháru KartCross Cupu 2014. KM Racing opět nasadí svoji buggy s pilotem Kubou Mrvkou.

projít na článek

KartCross Mascom Cup pošesté

Tento víkend se uskuteční v pořadí již 6. podnik českého poháru KartCross Mascom Cupu 2014. Barvy KM Racing týmu nebudou chybět, na trati v Poříčí nad Sázavou se objeví i Jakub Mrvka!

projít na článek

KartCross Nordring

Následující víkend se uskuteční v rakouském Nordringu druhý podnik českého poháru KartCross Cupu 2014. KM Racing na tomto podniku nebude chybět. Kuba Mrvka se pokusí vylepšit svoje pódiové umístění z předešlého podniku v Humpolci, kde obsadil pěkné třetí

projít na článek

KM Racing na KartCrossu!

Již druhým rokem se KM Racing účastní celého autokrosového seriálu v kategorii KartCross. V letošním roce, roce 2014, s vlastní buggynou, ve které můžete sledovat našeho jezdce Jakuba Mrvku. První závod má za sebou na skvělém 3. místě!

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! first appeared on Masážní salón Pelikán Sedlčany.

projít na článek