KM Racing na KartCrossu!

Již druhým rokem se KM Racing účastní celého autokrosového seriálu v kategorii KartCross. V letošním roce, roce 2014, s vlastní buggynou, ve které můžete sledovat našeho jezdce Jakuba Mrvku. První závod má za sebou na skvělém 3. místě!

projít na článek

PHOENIX RACING ZVÍTĚZIL V BOJI O VÍTĚZSTVÍ HANKOOK 12H SPA

PREMIÉRA BUGGYRY VE VYTRVALOSTNÍCH ZÁVODECH SKONČILA PŘEDČASNĚ Tým Phoenix Racing zvítězil v závodě Hankook 12H SPA-FRANCORCHAMPS 2022 po senzačním souboji s CP Racing a WTM Racing. Při rozdílné palivové strategii si Audi R8 LMS GT3 EVO II týmu Phoenix R

projít na článek

Lutopol Racing míří s formulí na okruhy

Petr Zelenka, žijící v Lomu u Mostu, s týmem Lutopol Racing pojede příštím rokem s formulovým vozem Renault 2,0, který si pronajal na sezónu 2018 od HKC Racing. Vůz odjel již jeden závod v ČR a na konci té letošní sezóny se s ním svezl Pavel Machulda při

projít na článek

Racing Expo - Motorsport pod jednou střechou

Premiérový ročník veletrhu motoristického sportu Racing Expo se uskuteční ve dnech 9. až 11. listopadu 2017 v areálu PVA Expo Praha v Letňanech.

projít na článek

Série 24H pokračovala na Hockenheimringu

Tým Haegeli by T2 Racing si dojel získal první vítězství v seriálu 24H by Hankook po skvělé jízdě v závodě Hankook 12H HOCKENHEIMRING před svými soupeři MiddleCap racing with Scuderia Praha a Leipert Motorsport.

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek