PHOENIX RACING ZVÍTĚZIL V BOJI O VÍTĚZSTVÍ HANKOOK 12H SPA

PREMIÉRA BUGGYRY VE VYTRVALOSTNÍCH ZÁVODECH SKONČILA PŘEDČASNĚ Tým Phoenix Racing zvítězil v závodě Hankook 12H SPA-FRANCORCHAMPS 2022 po senzačním souboji s CP Racing a WTM Racing. Při rozdílné palivové strategii si Audi R8 LMS GT3 EVO II týmu Phoenix Racing (č. 18, Michael Doppelmayr / Pierre Kaffer / Elia Erhart / Patryk Krupinski) si v průběhu dne opakovaně vyměnilo celkové vedení s CP Racing Mercedes-AMG GT3 (č. 85, Charles Putman / Charles Espenlaub / Shane Lewis) a WTM Racing Ferrari 488 GT3 (č. 22, Georg Weiss / Leonard Weiss / Jochen Krumbach / Daniel Keilwitz).

projít na článek

Scuderia Praha zvítězil v Hankook 24h PORTIMAO

Bohemia Energy Racing tým Scuderia Praha Ferrari 488 GT3 (#11, Jiří Písařík / Josef Král / Matteo Malucelli) zvítězili na Hankook 24h PORTIMAO již druhý rok po sobě. Na Autódromo Internacional Algarve dovedl Jiří Písařík Ferrari do cíle po 586 kolech a sl

projít na článek

Série 24H pokračovala na Hockenheimringu

Tým Haegeli by T2 Racing si dojel získal první vítězství v seriálu 24H by Hankook po skvělé jízdě v závodě Hankook 12H HOCKENHEIMRING před svými soupeři MiddleCap racing with Scuderia Praha a Leipert Motorsport.

projít na článek

Juniorský tým Saintéloc získal první vítězství v 24H SÉRII

Tým Buggyra racing ovládl třídu GT4 Juniorský tým Saintéloc si zajistil své první celkové vítězství v 24H SERIES by Hankook po dlouhém boji s šampionem série týmem Herberth Motorsport.

projít na článek

Hankook Carboniacup 2023 a dvojzávod na Slovensku

Slovenský autodrom Slovakia Ring měl tu čest hostit druhý závod Hankook Carboniacupu 2023 a na startu se u Orechovej Potoni objevilo 80 vozů ve startovních listinách. Garantem se stala firma Hankook a tak se jezdilo pod názvem Hankook Racing Day.

projít na článek

Buggyra Racing má stříbro v kategorii GT4

Haas RT si zajistil své první vítězství v seriálu 24H powered by Hankook při svém třetím startu na Hankook 12H MUGELLO, který se konal minulý víkend. Audi R8 LMS GT3 EVO II (#21, Mathieu Detry / Stéphane Perrin / Frédéric Vervisch) debutovalo v 24H SERIES

projít na článek