Kde nás v březnu uvidíte

Dyzajn market v Praze. Lokální značky, food zóna, vstup zdarma Mint market v Brně. To nejlepšího z českého designu, autorské módy, šperků. Vstup zdarma

projít na článek

V březnu knám zamíří Dope D.O.D., představí hned dva koncerty

Rok 2019 teprve začal, ale již teď můžeme sjistotou říct, že letos se u nás dočkáme opravdu skvělých hudebních akcí. Jako první si určitě uvedeme nizozemskou partičku Dope D.O.D. Ti knám totiž zamíří hned na dvě místa. Dočkat se jich můžete už 24.března v

projít na článek

Milos rekonstrukce administrativy

12/2011 Pokračujeme v rekonstrukci administrativní budovy firmy Milos s.r.o. v Roudnici nad Labem. Předpokládané dokončení je v březnu 2012.

projít na článek

Opravdový Mordor - Jdeme na sopku

Ahoj kamarádi, rozhodli jsme se, že mrkneme jak vypadá opravdová sopka, bohužel počasí nám nepřálo takže uvidíte to co my :))) přejeme super den.

projít na článek

spolupráce s TN.cz

 V březnu 2018 jsme navázali spolupráci s TN.cz která pro své diváky připravila vlastní sérii o tajemných místech. A díky dobré vůli vedení i redaktorům tohoto webu, kontaktovali nás, abychom jim o některých místech něco sdělili.

projít na článek

Neviditelný a skřítkové, aneb, co viděl pes

V první části se dozvíte příhodu, která se opravdu stala a v druhé uvidíte velmi podivnou fotografii, která vznikla 23.7.2011 okolo 15.30.

projít na článek