Ke kořenům festivalová přehlídka choreografií

Ke kořenům – to je název letošní festivalové přehlídky choreografií dětských souborů. Ta se uskuteční v sobotu 17. června od 17. 30 v Areálu Jízdy králů. Děti a dětské kolektivy vyprávějí svými choreografiemi o svém obyčejném i neobyčejném životě, svých předcích, o životě minulém i současném. Naši předkové prožívali spoustu pěkných chvil, které předávají dětem. Děti poté předávají tyto vzpomínky dalším dětem, prostřednictvím nejuniverzálnější řeči lidstva, tance, zpěvu a muziky. Z generace na generaci – vhled zpět ke kořenům života. V programu se představí: Dolinečka III. při ZŠ Staré Město, Handrlák z Kunovic, Hradišťánek II. z Uherského Hradiště, Jatelinka z Moravské Nové Vsi, Kornička ze slovenského Trenčína, Kyjovánek z Kyjova, Lúčánek z Louky, Malý Handrláček z Kunovic, Mladost znbsp;chorvatského Samoboru, Věneček z Kunovic a Zlana Trakia z bulharského Haskovo za doprovodu svých muzik. Kunovské léto 2023 I KE KOŘENŮM Přejít na program festivalu Článek Ke kořenům festivalová přehlídka choreografií se nejdříve objevil na Kunovské léto.

projít na článek

Přehlídka Made in Jablonec 2023

Módní přehlídka má stanovené datum na 12.1. 2023. O jedinečné modely se postará 20 týmů, včetně škol.Pro svazové firmy je předprodej vstupenek zahájen již 30. 11. 2022 v Eurocentru. Pro veřejnost od 1.12. 2022.

projít na článek

Made in Jablonec 2018 - velkolepá módní přehlídka bižuterie

Svaz výrobců skla a bižuterie přispěl k letošním oslavám 100 let od založení samostatného Československa v roce 1918 tradiční přehlídkou autorských návrhů a bižuterních doplňků. Již podeváté byla 11.1.2018 v Jablonci nad Nisou k vidění módní přehlídka Mad

projít na článek

8 KONFRONTAČNÍ PŘEHLÍDKA DĚL MLADÝCH UMĚLCŮ květen červen 2005

fotogalerie z vernisáže The post 8 KONFRONTAČNÍ PŘEHLÍDKA DĚL MLADÝCH UMĚLCŮ květen červen 2005 appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Yung Lean je tu snovinkou Red Bottom Sky a vrací se tak ke kořenům svojí flow

Yung Lean se po delší době opět projevil a vypustil skladbu Red Bottom Sky, která by podle všeho měla být jednou ze skladeb, která bude na tracklistu nového alba, které před nedávnem ohlásil. Kohlášení došlo společně spředstavením Winter Tour a všech zast

projít na článek

Jak se obléknout na festival. Inspirace a trendy pro letní sezonu

Letní festivalová sezona je za rohem a s ní přichází i výzva, jak se stylově a pohodlně obléknout na všechny akce pod širým nebem.

projít na článek