Kiwi.com z Brna dobývá svět

Kiwi už dlouhou dobu není jen to chlupaté ovoce a australský roztomilý ptáček – od roku 2016 se tímto jménem honosí i původem brněnský systém na rezervaci letenek. Proč se původně Skypicker přejmenoval a kdo za ním stojí?

projít na článek

Jak používat vyhledávač letenek Kiwi.com?

Najít dnes nejvýhodnější cenu letenky je někdy pěkně zdlouhavá práce. S vyhledávačem letenek Kiwi.com to však zvládnete levou zadní – stačí se držet několika málo triků.

projít na článek

Příručka pro cestovatele: Kiwi.com

Člověk sní o dalekých zemích a slunci zapadajícím za horizontem - ale jak se k takovému ráji dostat? Dovolte si být pohodlní a vsaďte na letadlo. Zabookování těch správných letenek je hračka, když víte, jak na to. Proto vám dnes ukážeme, jak nakupovat let

projít na článek

STOP tabletům! Dejte dětem pravé hračky!

Dětský svět by měl být plný fantazie, kreativity a tvoření. Dopřejte dětem možnost vyskládat si vlastní svět. Se stavebnicí se děti učí aktivně myslet, tvořit, cvičí si jemnou motoriku a také trpělivost.

projít na článek

Cyklovýlet již tuto sobotu

V sobotu vyrazíme na výlet do okolí Brna. Nebudu dělat složitě propozice, všechny informace jsou tady. Prosím o přihlášení, abych měl předběžnou představu o počtu účastníků. Trasa bude přibližně tato, nicméně má varianty. Včetně návratu vlakem ze směru K

projít na článek

Vánoce 2018

Přijímám objednávky na vánoční fotografování do Olomouce i Brna :) PF opět ZDARMA k fotečkám :) Celý článek Vánoce 2018 si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek