Příručka pro cestovatele: Kiwi.com

Člověk sní o dalekých zemích a slunci zapadajícím za horizontem - ale jak se k takovému ráji dostat? Dovolte si být pohodlní a vsaďte na letadlo. Zabookování těch správných letenek je hračka, když víte, jak na to. Proto vám dnes ukážeme, jak nakupovat letenky na Kiwi.com!

projít na článek

Jak používat vyhledávač letenek Kiwi.com?

Najít dnes nejvýhodnější cenu letenky je někdy pěkně zdlouhavá práce. S vyhledávačem letenek Kiwi.com to však zvládnete levou zadní – stačí se držet několika málo triků.

projít na článek

Kiwi.com z Brna dobývá svět

Kiwi už dlouhou dobu není jen to chlupaté ovoce a australský roztomilý ptáček – od roku 2016 se tímto jménem honosí i původem brněnský systém na rezervaci letenek. Proč se původně Skypicker přejmenoval a kdo za ním stojí?

projít na článek

BiddingManager novinky: Podbarvení vybraných řádků a aktualizovaná uživatelská příručka

S novinkami jsme na sebe nenechali dlouho čekat a únor jsme odstartovali ve znamení nové vychytávky do rozhraní nástroje a vylepšení stávající uživatelské příručky. Pojďte si přečíst co vás v BiddingManageru čeká a nemine! Podbarvování řádků  Mezi první n

projít na článek

Cestujete do zahraničí? Ušetřete peníze s revolučním Revolut!

Revoluční nebanka Revolut je oficiálně v Česku! To je dobrá zpráva především pro cestovatele. Přečtěte si o službě Revolut. Jak získat a používat Revolut card? Karta přináší mnoho výhod, které každý cestovatel určitě ocení.

projít na článek

Část první

Plán cesty Delta Mekongu Jih Vietnamu jsem navštívil již několikrát a přestože miluji více sever, v roce 2018 jsem se na jih vrátil. Hlavně abych více prozkoumal deltu otevřel cesty dalším následovníkům, kteří nechtějí kopírovat jenom doporuč

projít na článek