Klasika, Fieldmann

To jsem si řekl počas sečení. Spíše jsem si řekl Klasika, Fieldmann FZS3020B a dokosil jsem. Všiml jsem si totiž, že se mi začalo hůře sekat a na volnoběh měl křovinořez vysoké obrátky. Až tak, že zabírala odstředivá spojka a točila se mi hlavice se žací strunou. No nic, i tuto drobnost zase opravím. Jen [] The post Klasika, Fieldmann first appeared on Moje koníčky.

projít na článek

Obaly nejen černé :-)

Černá je klasika, ale standardně vám ze svrchních látek nabízíme i červenou, zelenou, béžovou či bílou :-) Podívejte se např. na jeden z posledních obalů na Yamaha MG10XU.

projít na článek

4 způsoby, jak zalepovat krabice lepicí páskou

Lepení krabice do kříže je klasika. Podívejte se ale na další 4 způsoby, kterými krabici chytře a efektivně zabalíte.

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

Belgický deník: Za vlámským kulturním dědictvím

Koppenberg, Paterberg, Oude Kwaremont, Muur van Geraardsbergen. Tato jména představují vlámské kulturní dědictví. Zeptáte-li se kohokoli a kdekoli v zemi vlámské, jaký je opravdu největší cyklistický svátek, ta nej nej klasika celoročního cyklistického ka

projít na článek

Ocílka DICKORON v délce 30 cm a oválném typu provedení

Klasika OCILKA  DICKORON je a zůstává známou a populární klasikou z rodiny DICKORON  AKCE 2750 kč Ocílka DICKORON má safírový povrh, který je jemnější a tím pádem je vhodný na každodení údržbu nože.Oválný tvar ocílky zajišťuje větší kontakt nože s ocílkou

projít na článek