Kniha: CESTA DUŠE

Kniha je shrnutím poznatků z duchovní cesty autorky. Co je úkolem duše zde na Zemi a jak tento úkol postupně plníme. Dále jsou zde channelingová sdělení, která nás upozorňují na události, které se již dějí a které ještě přijdou, a to je autorka přijala před téměř dvaceti lety.

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

CO PŘICHÁZÍ Z TVÉ DUŠE?

Vnímej to, co přichází z tvé duše, ne z tvého okolí.. Krásný poslední říjnový den přeje všem Rejka

projít na článek

Uzdravení ducha, duše a těla Jana Daněčková

Jana Daněčková · kázání ECM Tachov 19.3.2023 uzdravení ducha, duše a tělaThe post Uzdravení ducha, duše a těla – Jana Daněčková first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Nemoci těla jsou vždy i nemocí duše...

...a nemoc je cesta zpět k sobě. Úkol praktika tradiční čínské medicíny je pomoci člověku tuto cestu zpět k sobě najít. Čínská medicína má mnoho ingrediencí, které pomáhají. Naše ruce z nich umějí namíchat speciální koktejl dle chuti každého klienta.

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek