Knížka zřejmě bude.

Knížka zřejmě bude. Měl jsem pro Vás připravenou další část textu o běhání, ale věci se seběhly jinak-zkrátka to vypadá, že někdy k jaru by mohla vyjít knížka a zveřejnění textu tedy nechám na ni. Tato forma zvěřejnění textu bude ucelenější včetně představení toho, co jsem zažil, jak budoval a měnil svůj vztah k běhání i konkrétní informace ohledně tréninkových metod a všem důležitém kolem trénování a závodění. Děkuji Všem za podporu, kterou jsem cítil a také děkuji za zjištění, že práce na svém sdělení ostatním běžcům, nebyla marná.

projít na článek

Medvědí knížka

Knížku, která v těchto dnech vychází, krásně a vtipně doprovodil ilustracemi Jiří Slíva. The post Medvědí knížka appeared first on Pavel Vrba | Básník, textař a dramatik.

projít na článek

Letní sleva! Knížka „CSS: moderní layout“ jen za 199 Kč

Knížka nebo e-book, to je jedno, cena je stejná — 199 Kč. Dohromady pak můžeš svou dávku znalostí moderního CSS mít za 399 Kč, i s poštovným. Co o knížce říkají čísla? 440 stránek 170 praktických ukázek 9 kapitol 3 formáty e-booku (EPUB, MOBI, PDF). A

projít na článek

NOVINKA: Příručka pro odpalovače

Brožovaná knížka o ohňostrojích, pyrotechnice, výrobě a přípravě. Pyrotechnika tajemstí zbavená. prodejné bez omezení

projít na článek

Mějte se rádi!

 Popis: Knížka o přežití  Autor: Dr. med. Claudia Cross-Müller  Verze: česká  Vydavatel: Grada The post Mějte se rádi! appeared first on Artedit.

projít na článek

Pozvání na Kuňkání

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 17. listopadu 2021 od 10 do 15 hodin velká sláva! Vzhledem ke koronavirovému šílenství a všeobecné nejistotě zřejmě v komorním rozsahu...

projít na článek