Kocourek zaznamenal na ME v krosu nejlepší výsledek za poslední dvě dekády, Bajza doběhl v osmé desítce

Výborného výsledku dosáhl na nedělním Mistrovství Evropy v krosu , které se konalo ve slovinském Velenje, náš Milan Kocourek . V nabité konkurenci obsadil výborné 18. místo s pouhým 5 vteřinovým odstupem na první desítku. Jakub Bajza obsadil v kategorii do 23 let 78. místo.

projít na článek

MČR v krosu – Kocourek si doběhl pro svůj 5.titul, Kreisinger stříbrný a Bajza bronzový

Poslední březnovou sobotu se ve Střelských Hošticích, poblíž jihočeských Horažďovic, konal republikový šampionát v přespolním běhu (krosu) všech kategorií. Na u nás málo vídané trati obsadili naši běžci v hlavním závodu kompletně stupně vítězů.

projít na článek

MČR V KROSU – Kocourek si doběhl pro svůj 6.titul, Homoláč vybojoval bronz

Poslední březnovou sobotu se ve Střelských Hošticích, poblíž jihočeských Horažďovic, konal republikový šampionát v přespolním běhu (krosu) všech kategorií. Svůj 6. krosový titul na něm získal Milan Kocourek a Jiří Homoláč vybojoval bronz. Družstvo se opět

projít na článek

MISTROVSTVÍ SVĚTA V KROSU - Milan Kocourek doběhl na 53. místě

V neděli 24. prosince se v polském Bydgosczi uskutečnilo Mistrovství světa v krosu . V kategorii mužů reprezentoval Českou republiku Milan Kocourek , v současnosti náš nejlepší běžec - loňský šestinásbný mistr ČR.

projít na článek

MČR v krosu - suverénní vítězství Kocourka, Bajza si senzačně doběhl pro stříbro

V sobotu 19.března se v Rozstání-Baldovci na Drahanské vrchovině uskutečnil 1. letošní republikový šampionát pod širým nebem, jímž bylo MČR v krosu .  Na obtížné trati poznamenané pátečním sněžením zvítězil naprosto přesvědčivým způsobem Milan Kocourek a

projít na článek