Kolemjdoucí našla u Hořovic vážně pobodaného muže, policie prohledává okolí

Těžce pořezaného a pobodaného muže našla v pondělí odpoledne náhodná kolemjdoucí v lesní aleji u Hořovic na Berounsku. Muž měl zranění na krku a na hlavě. Mluvčí středočeské záchranky potvrdila, že pacient byl okamžitě napojen na plicní ventilaci a vrtulník ho přepravil do nemocnice v Motole.

projít na článek

U mrtvého střelce našla policie kopii dopisu. Motiv jeho činu stále neřekla

V případě dvojnásobné vraždy v Klánovicích už vyšetřovatelé vyloučili vztah s oběťmi

projít na článek

V pražské nádrži Kotlářka se našla mrtvola, okolnosti zjišťují kriminalisté

Kriminalisté od odpoledne vyšetřují nález mrtvoly v retenční nádrži na pražské Kotlářce. Podle mluvčího policie Jana Rybanského již znají totožnost zemřelého muže a zjišťují další okolnosti případu.

projít na článek

Hledaného dezinformátora Zítka zadržela policie na Slovensku, utíkal dva měsíce

Policie na Slovensku zadržela hledaného dezinformátora Pavla Zítka, informoval server Seznam Zprávy. Policie po něm pátrala zhruba dva měsíce. Zítko byl hledaný, protože se nedostavil k soudu v Chomutově, kde se měl zpovídat z šíření poplašné zprávy.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Pouta - Policie - Nerez

Pouta - Policie - Nerez Kvalitní policejní pouta jsou vyrobena z vysoce odolné nerezové oceli, která je zdravotně nezávadná a nezpůsobuje kožní alergie. Splňují vysoké pevnostní požadavky meziná

projít na článek

Muž nechal na mostě kufry s lidskými ostatky. Policie po něm pátrá

Na visutém mostě ve městě Bristol na jihozápadě Anglie se našly dva kufry s lidskými pozůstatky. O nálezu dnes informovala britská policie. Identita obětí je nejasná, píše stanice BBC News.

projít na článek