Kolik stojí srnec v kufru vašeho auta?

Jedete si v pohodě na rovném úseku silnice mezi poli a najednou zaznamenáte ránu. Nijak velkou, spíš tlumenou. Ve zpětném zrcátku nic nevidíte a až doma zjistíte, že máte rozbitou čelní masku vozu. Tak to jsem asi nabral zajíce, pomyslíte si smutně, ale vzápětí si s ulehčením uvědomíte, že by srážka se srnčí zvěří či divočákem dopadla podstatně hůře. Ale to neznamená, že by vám drobnější nehoda nemohla způsobit starosti.

projít na článek

YONEX 3 Borders U19 2024: Adam Srnec a Vojtěch Strejček startovali na mezinárodním turnaji ve Francii!

The post YONEX 3 Borders U19 2024: Adam Srnec a Vojtěch Strejček startovali na mezinárodním turnaji ve Francii! appeared first on Hamr Praha.

projít na článek

Jak vytvořit mobilní aplikaci: Jak na to a kolik to stojí?

V dnešní digitální době je mobilní aplikace nejen skvělým nástrojem pro podnikání, ale i prostředkem, jak přinést inovativní nápady přímo do rukou uživatelů. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, jak vytvořit vlastní mobilní aplikaci, jste na správném místě!

projít na článek

Kolik stojí rekonstrukce koupelny?

Stále dostáváme dotazy ohledně toho, kolik stojí rekonstrukce průměrné koupelny. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli představit Vám ,,předváděcí koupelnu´´ u které jsme vyčíslili na kolik taková koupelna v rozumné cenové hladině vychází. Vybrali jsme var

projít na článek

Recenze podsedáků do auta

Podsedáky do auta patří mezi základní a především důležitý prvek cestování se staršími dětmi. Vhodné jsou pro takové děti, které jsou ve věku, kdy již nepotřebují sedačku, ale stále potřebují podpěr a správné umístění v sedu

projít na článek