Komedie Příbuzné si nevybíráme 7. prosince 2024 v Divadle Gong

Francouzskou komedii Příbuzné si nevybíráme s Václavem Vydrou, Svatoplukem Skopalem a Martinem Zahálkou uvedeme v sobotu 7. prosince 2024 od 19.00 hod. v pražském Divadle Gong.

projít na článek

Zrušená představení v Divadle Gong

Ze zdravotních důvodů jsme nuceni zrušit několik podzimních představení v Divadle Gong (seznam naleznete po rozkliknutí nadpisu článku). Vstupné vám bude vráceno zpět.

projít na článek

Komedie Normální debil 2 23. září 2024 v Prachaticích

Další reprízu originální retrokomedie Normální debil 2 s podtitulem Osmdesátky aneb Kalendárium uvedeme v pondělí 23. září 2024 od 19.00 hod. v Městském divadle v Prachaticích.

projít na článek

Představení Letní scény Harfa od 19. do 25. srpna 2024

Bláznivé komedie A do pyžam! a Ani o den dýl!, romantická komedie Bosé nohy v parku a stand-up Adély Elbel První poločas rozpadu. To je příští týden na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Panoptikum. Nová inscenace Lenky Vagnerové v divadle Komedie hledá inspiraci ve freak show

Taneční soubor Lenka Vagnerová & Company připravuje další premiéru. Nová inscenace Panoptikum ze světa lidských kuriozit přináší podivná stvoření, neuvěřitelná kouzla a samozřejmě tanec. Prvního uvedení se dočká 7. prosince v divadle Komedie. Přehlíd

projít na článek

Komedie Ani o den dýl! 20. září 2024 ve Studénce

Potřebujete se zbavit přehnaně milující přítelkyně? Nastěhujte si do bytu svého nejlepšího kamaráda! Bláznivou komedii Ani o den dýl! uvedeme v pátek 20. září 2024 od 19.00 hod. v Dělnickém domě ve Studénce.

projít na článek