Kompletně připravené studentské pokoje

Realizace zahrnující zastínění oken a vybavení lůžkovinami proběhla ve spolupráci s autorem interierů, Ing.arch.Tiborem Csukásem.

projít na článek

Závěsy z kolekce Playtime jsou do dětského pokoje sázka na jistotu!

Z hravých designů závěsů si vyberou do svého pokoje holčičky i chlapci. Potisky na kvalitním bavlněném podkladu umožňují snadnou údržbu, takže kromě zastínění oken najdou své využití i na přehozy, polštáře, sedáky a další dekorace.

projít na článek

Olimpia Splendid CALDO SKY B WIFI

Cena: 2 990 KčKeramické topidlo Olimpia Splendid CALDO SKY B WIFI kombinuje jednoduchý vzhled s potěšením z rychlého nástupu tepla díky účinnému keramickému topnému článku a silnému ventilátoru. Praktické a odolné topidlo mimo jiné disponuje možností nas

projít na článek

Olimpia Splendid CALDO SKY G WIFI

Cena: 2 990 KčKeramické topidlo Olimpia Splendid CALDO SKY G WIFI kombinuje jednoduchý vzhled s potěšením z rychlého nástupu tepla díky účinnému keramickému topnému článku a silnému ventilátoru. Praktické a odolné topidlo mimo jiné disponuje možností nas

projít na článek

"Falešná" římská roleta jako dekorace

Děti rostou a součástí růstu jsou změny. Pokud se je však interier jejich pokoje nadčasový, stačí pro osvěžení jen obměny dekorací.

projít na článek

Klasika v bílé...

Zastínění francouzských oken je v této realizaci kompletně v bílé barvě - tyče s drážkou, záclony, závěsy. Jednoduché, plně funkční a nadčasové řešení propojuje moderní zařízení interieru s vnějším prostředím, kde se svým způsobem zastavil čas.

projít na článek