Kompletní finanční poradenství vám může ušetřit spoustu peněz

Chcete hypotéku, úvěr, bankovní nebo nebankovní půjčku? V oblasti financování se naše společnost NEXTA Consulting, s.r.o. pohybuje od roku 1999 a za tu dobu jsme získali spoustu spokojených klientů.

projít na článek

Kolik ušetříme při nákup first minute zájezdů 2013?

Prodej first minute zájezdů pro rok 2013 je v plném proudu. Ti, kteří chtějí ušetřit své finanční prostředky a mají dovolenou naplánovánu dlouho dopředu již rezervují své termíny. Včasný nákup dovolené se totiž rovná ušetřeným penězům. Dnes bych vám chtěl

projít na článek

Byznys našich klientů: Nezávislé finanční poradenství Nikoly Tulisové

Nikola Tulisová vždy snila o vlastním podnikání. Přes studium aplikované fyziky se nakonec dostala až k finančnímu poradenství a založení firmy, v rámci které dnes své klienty koučuje a učí, jak správně pracovat s penězi dlouhodobě.

projít na článek

Potřebujete pomoc s oddlužením?

Finanční krize doléhá na spoustu lidí a rodin. Týká se finanční krize i Vás a stále řešíte, jak ji vyřešit k lepšímu? Pokud uvažujete o konzultaci s finančním poradcem, pak jste na dobré cestě!

projít na článek

Finanční krize může postihnout i vás

Doslechli jste se o svém známém, který se ocitl ve finanční krizi, a dokonce na něj byla uvalena exekuce? V životě by vás nenapadlo, že se to může týkat také vás?

projít na článek

Mapa poraden

Potřebujete se poradit o své obtížné finanční situaci osobně? Den bez dluhů se již třetím rok koná čistě online, tedy zájemci o poradenství mohou využ

projít na článek