Koncert duchovní písně

Nedělní koncert duchovní písně je nedílnou součástí našeho festivalu. Je naší duchovní podporou a prostorem pro poděkování, že jsme se po roce zase mohli sejít, zazpívat si spolu a prožít krásný čas s tím, co je nám srdci nejbližší. Píseň, tanec, muzika. Folklor. Dědictví. 8.45–9.15 | Koncert duchovní písně a dětí festivalu, kostel sv. Petra a Pavla, Kunovice 9.30          | Mše svatá a slavnost Boží tělo, kostel sv. Petra a Pavla, Kunovice Možná se nám zdá, že znamení a zázraky z našeho světa vymizely. Jsme dychtiví po senzacích. Zdání klame a ony divy jsou přítomny i dnes, jen se stačí podívat z jiného úhlu. Už tolik nejásáme, když se ráno probouzíme do slunečných dnů, když naši lékaři pracují tak dobře, že se nemusíme obávat nemocí, nebo se můžeme věnovat tomu, co nás zajímá… Bůh se projevuje i skrze lidi kolem nás a jejich skutky. A právě naše ruce používá k pohlazení ztrápeného, objetí uplakaného, k záchraně života druhého…stejně jako k rozeznění tónů houslí, když doprovází naše hlasy a písně, kterými Boha chválíme… Nechme rozeznít hudbu v našich srdcích a naučme se radovat z krásy, kterou nám Bůh skrze lidi kolem nás poskytuje… Mši slouží: P. Mgr. Ladislav Kunc Přejít na program festivalu Článek Koncert duchovní písně se nejdříve objevil na Kunovské léto.

projít na článek

Adventní koncert 2008

V pátek 21.12.2007 se konal vánoční koncert bratří Pospíšilových v koncertním sále v Aši, při kterém zazněly více i méně známe adventní písně.  

projít na článek

Koncert skupiny WORD OF LIFE

Skupina Word of Life před svým turné do USA zavítala i do Aše. Známé křesťanské písně podali v novém ritmickém kabátě s profesionálním doprovodem na housle, trumpetu, kytaru a cajon.

projít na článek

Kniha: DUCHOVNÍ ZÁKONY

Pochopení duchovní zákonů nám pomáhá cítit se stále více jako neoddělitelná část univerzální jednoty. Duchovní zákony upozorňují na spravedlnost mimo konvence a morálku a poukazují na kosmický plán, který nabízí nové, netušené možnosti řešení našich pot

projít na článek

KONCERT: BÉLA FLECK

Festival JazzFestBrno ohlašuje první koncert: 15. 2. 2024 v brněnském Sono Centru vystoupí virtuózní hráč na banjo Béla Fleck. The post KONCERT: BÉLA FLECK appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek

NA DUCHOVNÍ CESTĚ - DEN MÝCH NAROZENIN

Jakoby se nějak přeskupil celý svět. A já završila další rok své duchovní proměny. Dnes je mi 46. Kéž mne i na budoucí cestě provází čisté srdce a mé kroky vpřed vede lehce sám Bůh. Děkuji. Amen.

projít na článek