Koncert sólistů Vysočanská radnice

13.prosince 2023 se konal  tradiční vánoční koncert sólistů na  Vysočanské radnici. Koncert v krásně vyzdobené obřadní síni zahájily Fanfáry Žesťového souboru. Dále následovaly koledy na zobcovou flétnu s doprovodem kytary. Slyšeli jsme flétnové trio, zobcové i příčné flétny klarinet, sólový  i čtyřruční klavír, trubku, kytaru i violoncello. Zazněly skladby od baroka až po současnou hudbu. Závěr koncertu patřil opět Žesťovému souboru a vánočním koledám. Posluchači se rozcházeli příjemně vánočně naladěni do svých domovů.

projít na článek

Dětský bazar Radnice

Dětský bazar - Radnice nabízí všechny potřeby pro děti ve věku od narození do 15 let. Můžete si u nás pořídit oblečení, boty, hračky, autosedačky, kola, postýlky, kočárky a mnoho dalšího. Veškeré dětské zboží přijímáme do komise. Těšíme se na vaši návštěv

projít na článek

Zveme vás na koncert trubačů

Srdečně vás zveme na absolvenský koncert účastníků letního trubačského tábora, který se uskuteční v sobotu 8.7. 2023 v 11 hodin v kostele sv. Václava ve Šluknově. The post Zveme vás na koncert trubačů appeared first on SLŠ a SOŠ Šluknov.

projít na článek

TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT

Tříkrálový koncert se bude konat v kostele sv. Maří Magdalény v Kuřimi ve středu 10. ledna 2024 od 18 hodin. Finanční výtěžek bude využit na podporu tříkrálové sbírky. The post TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT appeared first on ZUŠ Kuřim.

projít na článek

Koncert v Opočně

Velokonoční koncert v kostele Nanebevzetí P.Marie.

projít na článek

Klavírni koncert v Palffyho paláci

Ve středu 6.12.2023 naši klavíristé vystoupili na koncertě v Palffyho paláci. Koncert byl obohacen výstupem Přípravného smyčcového souboru a dvěma sólovými skladbami pro violoncello. Sál byl zaplněn posluchači do posledního místečka a všichni účinkující b

projít na článek