Koncert v Prachaticích

Na pozvání organizátorů prachatického festivalu duchovní hudby jsme zpívali 1. června 2023 v místním kostele. Koncert jsme zakončili ještě volným přídavkem na náměstíčku – lidovky s klarinetem měly nemenší úspěch, než program duchovní hudby, který jsme právě odzpívali. Prachatice jsou nesmírně zajímavé a sympatické město – středověké centrum stojí určitě za návštěvu! Doufejme, že se sem ještě někdy vrátíme! Článek Koncert v Prachaticích se nejdříve objevil na .

projít na článek

Nákup pro dobrou věc!

Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří v období od 3.5. do 4.6.2023  v našem Ternu nakoupili označené výrobky a výtěžkem z těchto nákupů nám pomohli podpořit činnost Hospice sv. Jana N. Neumanna v Prachaticích – zařízení, které se s láskou stará o pacienty

projít na článek

Spuštění předprodeje lístků na Benefiční koncert Vykouzli dětský úsměv

Srdečně Vám oznamujeme možnost si v předstihu pořídit lístek na Benefiční koncert Vykouzli dětský úsměv s hlavní hvězdou Evou Burešovou a jejími hosty: David Gránský, Míša Tomešová, Anička Slováčková, Ivanka Korolová, Václav Noid Bárta, Golem CL a další.

projít na článek

Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv

Příspěvek Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv pochází z ztracenedeti

projít na článek

Vzpomínkový pochod s benefičním koncertem

Přijměte pozvání na Vzpomínkový pochod s benefičním koncertem, který pořádáme 13. října 2023. Pochodem uctíme vzpomínku na naše milované a poté nás čeká krásný koncert s posezením v telčské orlovně.Neobávejte se smutného večera, vzpomínat budeme s láskou

projít na článek

Limitovaná edice Dvouručák

Láďa Grileman král všech grilů v exkluzivní spolupráci s kapelou KONTRAFAKT. Koncert KONTRAFAKT v O2 aréně exkluzivně přinese dvouručák prémiový hovězí burger, který již před koncertem můžete zakoupit v našich prodejnách.

projít na článek