Také vás nebaví stále dokola mýt a uklízet špinavé hrnky, talíře, hrnce a pánvičky, které se každodenně zašpiní? Baví vás vaření, ale při představě hodiny strávené u dřezu si své kulinářské umění raději odpustíte a spokojíte se s jídlem z jednoho hrnce. Díky moderní technologii už nemusíte omezovat svůj kuchařský um a můžete toho zašpinit, kolik chcete. Stačí si totiž pořídit myčku nádobí bosch a máte po starostech. Ulehčete si život Někteří lidé (a jsou to především muži) často říkají, že pořídit si myčku je zbytečná investice, když se to všechno dá umýt v ruce. Ano, dá, ale stejně tak se prádlo dá prát na valše. Mytím nádobí ve dřezu spotřebujete mnohem více vody, musíte vše ještě potom utírat a osoby s citlivou pokožkou často trpí na ekzémy, způsobené špinavou vodou a dráždivým saponátem. Moderní doba nám zkrátka umožňuje ulehčit si život a čas, který bychom jinak strávili domácími pracemi, raději věnovat rodině, nebo sobě a dopřát si chvíli odpočinku. Není přeci důvod se tomu bránit a dál si zatěžovat život. Článek Konec jídlům z jednoho hrnce se nejdříve objevil na Galpos.
Novinkou v našem sortimentu jsou tlakové hrnce od španělského výrobce FAGOR.
Nestíháte uvařit oběd, vyhýbáte se těžkým jídlům nebo prostě jen neholdujete masu? I přesto můžete servírovat vynikající menu, na kterém si všichni pochutnají. Využijte předvánoční čas a postní dobu k vykouzlení bezmasých specialit.
Tedy tím myslíme asi zhruba od středověku, kdy se do našich končin dostala tato zelenina dostala ze vzdáleného amerického kontinentu. Dříve se pěstovaly jako okrasná květina, věděli jste to? Není řeč o ničem jiném než o bramborách. Dnes se podíváme na to,
Na konci loňské sezóny Jakub Kornfeil ukončil kariéru závodního jezdce. Po nepovedené sezóně v Moto 3 ohlásil konec závodění. Žádné úvahy o přestupu do jiných kategorií, žádné kličky. Prostě konec.
projít na článekMáte rádi grilování, rádi experimentujete a chcete vyzkoušet nové chutě? Nabízíme Vám přehled marinád, které jsme pro Vás získali z různých kulinářských zdrojů. Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová, ale také na ryby či jehněčí maso.
projít na článek