Tlakové hrnce od španělského výrobce FAGOR

Novinkou v našem sortimentu jsou tlakové hrnce od španělského výrobce FAGOR.

projít na článek

Lymphastim Beauty

Nový a moderní přístroj pracující na známem principu postupující tlakové vlny, umožńující kompresní lymfodrenáž. Masáž končetin se děje na základě komprese vzduchem nafukovaných návleků. Naplňováním jednotlivých komor speciálních návleků se v naprogramov

projít na článek

Vaření v tlakovém hrnci je úsporné a zdravější

Usnadnit a urychlit proces vaření už toužili lidé před staletími. Tlakový hrnec byl vynalezen již v 17. století, Francouz Denis Papin byl prvním člověkem, který vaření v tlakovém hrnci praktikoval. Hrnec pochopitelně nebyl vyroben pomocí moderních technol

projít na článek

Úspěšný Cadiz – stříbro pro české barvy

Naše reprezentační družstvo SCM i SPS třídy BIC Techno 293 letos již podruhé vyrazilo na soustředění do španělského Cadizu. Vydařený trénink byl zakončené závodem Andalusian Olympic Week Bay of Cadiz.

projít na článek

Zkušenosti uživatele: JiříFuksa, Hospital Service

Jsme firma zabývající se výrobou a servisem zdravotnické techniky, především sterilizačních přístrojů. Vodokružní vývěva je komponenta důležitá pro zajištění sterilizačního cyklu parních autoklávů (odvzdušnění tlakové komory před sterilizací).

projít na článek

Otra Vez a Tentáculo (ESP) na Půlce

Dovolujeme si Vás pozvat na oslavu česko-španělského přátelství! V neděli 6. srpna v pražském Café na půl cesty zabuří Otra Vez z polabí a posázaví a Tentáculo ze Sevilly. Začátek je ve 20:00 a vstupné je dobrovolné. Těšíme se!

projít na článek