KONEČNĚ JSEM SE DOČKALA -V ARCHIVU MUZEA

Tak právě sem jsem se chystala už x let. A dnes jsem konečně tady. Kvůli jedné místní perle ukryté v nenápadných regálech archivu Muzea. Takže s úctou i pokorou připíjím sklenici vody na další krok k úspěchu za něčím, co nemá obdoby. Heslo: světový unikát.

projít na článek

70.- 90. léta rodokmeny NO + zajímavosti z archivu. Eva

Každý den přidáváme naskenované materiály z archivu. Několik rodokmenů NO a upravených  fotografií si již můžete prohlédnout. Stránka se stále doplňuje.

projít na článek

Zastřešení muzea

Krátký článek o projektu na zastřešení muzea si také můžete přečíst v Třebíčském DeníkuThe post Zastřešení muzea first appeared on Letecké muzeum Koněšín.

projít na článek

Individuální prohlídky pivovaru

Individuální prohlídky pivovaru v Broumově Prohlídka pivovaru a muzea s ochutnávkou 300 Kč Prohlídka pivovaru a muzea bez ochutnávky 250 Kč Prohlídka pivovaru a muzea děti 6 - 15 let 100 Kč Děti do 6 let zdarma Prohlídka muzea

projít na článek

Z archivu Ilony Procházkové

Máme velkou radost z příspěvků do rubriky Archiválie, od paní Ilony Procházkové. Přečtěte si přetištěný článek Drak ve škole   a výstřižek z novin o práci záchranářských psů. To vše ve složce fotek z archivu a Kynologický životopis .  Takové kynology mů

projít na článek

Vyšetřování paranormálních jevů č. 22 | statek Christlhof - Pohádka

Jedno z nejkomplexnějších vyšetřování. Zkoumali jsme nejen praktickým vyšetřováním, ale i dohledáváním informací z archivů, periodik a kronik. Díky tomu vám konečně můžeme dát jasnou odpověď, jak to bylo s objektivní historií statku Christlhof. 

projít na článek