Kosí noviny

Milí čtenáři, již šest let jsem senátorem z Jižňáku. Možná Vás napadá otázka, proč kandiduji znovu. Kvůli penězům, moci, z ješitnosti či z pocitu nepostradatelnosti? Ti, kteří mě znají, ví, že pro to mám jinou motivaci - hájit zájmy občanů v mém volebním obvodu, a to jak na komunální, tak na senátní úrovni. Bojovat za zeleň místo betonu. Chránit životní prostředí.  O mém příběhu a hodnotách, o zákonech, které jsem pomohl prosadit, i o mých plánech a vizích pro další volební období si můžete přečíst v Kosích novinách, které brzy najdete ve svých schránkách! Elektronickou verzi volebních novin pak najdete zde.                   

projít na článek

Dvacet let u Kaštanu

Lidové noviny 09 Kultura, PAVEL KLUSÁK v rubrice ODPOSLECHY  

projít na článek

Reportáž v Jalovci a Spektrum Rožnovska

Místní zpravodajské noviny napsaly o SPONě článek ve vydání Duben a Květen 2020. The post Reportáž v Jalovci a Spektrum Rožnovska first appeared on Divadelní SPONA Zubří.

projít na článek

Ve čtvrtek 19. října opět v pražském Kaštanu

Přijďte na říjnový večírek! Uslyšíte a uvidíte Petra Vášu, Kristýnu Skalickou, Petra Linharta a Inženýra Vladimíra. Jak je z těchto řádků zřejmé, výše uvedené foto neplatí. Kosí nás chřipka, a tak improvizujeme - je nás ale naštěstí dost a jsme mistři zás

projít na článek

Jeronýmův zpravodaj 1/21

Noviny pro zaměstnance firem Colloredo-Mannsfeld spol. s r.o. a Meco-Drev spol. s r.o. Ke stažení zde. Jeronýmův zpravodaj 2021 Článek Jeronýmův zpravodaj 1/21 se nejdříve objevil na Colloredo-Mannsfeld.

projít na článek

Jeronýmův zpravodaj 1/20

Noviny pro zaměstnance firem Colloredo-Mannsfeld spol. s r.o. a Meco-Drev spol. s r.o. Ke stažení zde. Jeronýmův zpravodaj 2020 Článek Jeronýmův zpravodaj 1/20 se nejdříve objevil na Colloredo-Mannsfeld.

projít na článek