Krásný byt s vlastní zahradou o ploše 90m2

S výhradním zastoupením vlastníka nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný 2+kk byt o ploše 31m2 s vlastní zahradou o ploše 90m2 v pražských Holešovicích, v ulici Na Maninách. Byt je situován v přízemí domu umístěného v klidném vnitrobloku a sestává z menší vstupní chodby, koupelny s toaletou a sprchovým koutem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a prostorné ložnice, ze které je vstup na terasu a vlastní zahradu. Byt je velice kvalitně zařízen a je ve výborném stavu, koupelna je po rekonstrukci v lednu 2023. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, okna jsou vybavená automatickými roletami a ochrannými okenními foliemi. Byt se přenechává do pronájmu kompletně vybavený nábytkem i spotřebiči dle fotografií, v kuchyni je nová vestavěná lednice, v koupelně je k dispozici pračka, dostatek úložného prostoru zajišťuje kromě prostorné zrcadlové skříni v ložnici také další šatní skříň na chodbě. Terasa je také vybavená nábytkem, úložným prostorem i grilem, a sekačkou na trávu. Parkování je možné v okolí domu na modrých zónách. Perfektní lokalita s dobrou dostupností autem i MHD, v okolí je veškerá občanská vybavenost, restaurace, kavárny, obchody atd. Byt je nyní volný a připravený k nastěhování. Nájem činí 25 000,- Kč + 2 600,- Kč poplatky za služby + přepis elektřiny na nájemce. Vratná kauce 55 200,- Kč + provize RK 27 600,- Kč + DPH. V případě dalších dotazů či pro domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte. We speak Czech, English, Russian and Ukrainian.The post Krásný byt s vlastní zahradou o ploše 90m2 first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Prodej Novostavby 90m2 , pozemek 682m2

Hledáte dům dle vlastních představ ? Jste na správné adrese, nabízíme Vám ke koupi nízkoenergetický rodinný dům 3+kk o podlahové ploše 90m2, interiér domu zde ještě není plně dokončen a rádi ho přizpůsobíme Vašim představám.Dům se nachází v úžasné a klidn

projít na článek

RADIM RD se zahradou

Rodinný dům je umístěn v intravilánu obce Radim u Kolína. Nemovitost má dispozici 3+1 a disponuje prostornou zahradou, dvorem, sklepem a přístavky. Stav je původní, ale udržovaný, s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je napojen na dostupné

projít na článek