RADIM RD se zahradou

Rodinný dům je umístěn v intravilánu obce Radim u Kolína. Nemovitost má dispozici 3+1 a disponuje prostornou zahradou, dvorem, sklepem a přístavky. Stav je původní, ale udržovaný, s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je napojen na dostupné sítě-plyn, elektřina, obecní vodovod. Je tu i studna s užitkovou vodou. V obci Radim je široká občanská vybavenost-lékařské středisko, pošta, knihovna, restaurace, obchody. V případě více zájemců je majitel oprávněn vybrat zájemce dle svých kritérií. Případné financování vám pomohu sjednat .The post RADIM – RD se zahradou first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

Byt 2+1 v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+1 v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v II. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek

Byt 2+kk v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+kk v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v I. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek