Krásy Finska - obloha plná hvězd, polární záře, vodopády

Do Finska by se chtěl podívat asi každý z nás. Země fjordů a čisté, člověkem nedotčené přírody, se spoustou vodopádů, průzračných jezer, hvězdnou oblohou a úžasnou polární září.

projít na článek

Polární záře v Rusku

Prohlédněte si nádhernou časosběrnou ukázku tajemné polární záře.

projít na článek

NOČNÍ OBLOHA

Fotoalbum Noční obloha Vás vtáhne do tajemné hloubky vesmíru a svitu vzdálených hvězd. Vyobrazení reálného uspořádání hvězd Vám umožní dotknout se nočního nebe nad severní polokoulí a připomenout si známá souhvězdí. The post NOČNÍ OBLOHA appeared first on

projít na článek

Dechberoucí příroda na Islandu v úžasném časosběru

Mrazivé jeskyně, plující ledová tříšť, zasněžená pohoří, hvězdná obloha a spousta záběrů nádherné polární záře. Chtěli byste se podívat na Island? Pak je tento časosběr právě pro vás!

projít na článek

Ledové jeskyně a polární záře - dva týdny na Islandu v pěti minutách

S blížící se zimou dnes přinášíme časosběr z nejméně zalidněné evropské země, Islandu. Nacházejí se zde nádherné přírodní scenérie, jako jsou ledové jeskyně, ledovce nebo lávová pole. Vydejte se na pětiminutovou časosběrnou procházku po této úžasné zemi.

projít na článek

Premiéra FAT CABARETu plná ženskosti i humoru

Nejnovější komedie Divadla Tramtarie uvede diváky do nitra ženské duše, do světa nekonečných diet, do nemilosrdných zkušebních kabinek, do záře reflektorů volby královny krásy i do obýváku vaší tchyně, která má názor na vaši postavu. To vše a mnohem víc v

projít na článek