Ledové jeskyně a polární záře - dva týdny na Islandu v pěti minutách

S blížící se zimou dnes přinášíme časosběr z nejméně zalidněné evropské země, Islandu. Nacházejí se zde nádherné přírodní scenérie, jako jsou ledové jeskyně, ledovce nebo lávová pole. Vydejte se na pětiminutovou časosběrnou procházku po této úžasné zemi.

projít na článek

Dechberoucí příroda na Islandu v úžasném časosběru

Mrazivé jeskyně, plující ledová tříšť, zasněžená pohoří, hvězdná obloha a spousta záběrů nádherné polární záře. Chtěli byste se podívat na Island? Pak je tento časosběr právě pro vás!

projít na článek

Polární záře v Rusku

Prohlédněte si nádhernou časosběrnou ukázku tajemné polární záře.

projít na článek

Krásy Finska - obloha plná hvězd, polární záře, vodopády

Do Finska by se chtěl podívat asi každý z nás. Země fjordů a čisté, člověkem nedotčené přírody, se spoustou vodopádů, průzračných jezer, hvězdnou oblohou a úžasnou polární září.

projít na článek

Spolupráce s rodilým mluvčím

Dne 13. 12. měli žáci jedinečnou příležitost se setkat s rodilým mluvčím a konverzovat v angličtině. Pétur Ingvi Gunnarsson pochází z Islandu, nyní žije s rodinou v České republice. Měli jsme možnost dozvědět se zajímavé věci o Islandu, tamní kultuře, sop

projít na článek

AKCE: Bunda polární Aljaška - N2B - Oliv

Bunda polární N2B Zapínání je na masivní mosazný zip, který je krytý légou se zapínáním na knoflíky. 2 prostorné kapsy se zapínáním na patentní knoflík. 1 x vnitřní kapsa, 1 x kapsa na ram

projít na článek