Krevetová pomazánka

Garnáti a garnely jsou v podstatě synonymem pro krevety. Krevety žijí ve vodách po celém světě. Chov krevet za účelem pozdější konzumace je nejčastější v oblasti Tichého a Atlantského oceánu, u Mexického zálivu, Thajska a obecně u jihovýchodní Asie. V českých zemích se z mořských plodů těší největší oblibě právě krevety.

projít na článek

Avokádová pomazánka podle Pohlreicha

Dip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.

projít na článek

Drožďová pomazánka

Drožďová pomazánka, kterou můžete znát také pod názvem kvasnicová pomazánka, je blahodárný pokrm vhodný k snídani, svačině nebo přesnídávce pro děti i dospělé.

projít na článek

Avokádová pomazánka

Jedná se o pomazánku připravenou z avokáda, která je doplněna o další ingredience. Tato pomazánka je vhodná i pro vegetariány a má velkou nutriční hodnotu.

projít na článek

Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka se vyrábí z brynzy, což je tvarohovitý uzrálý ovčí sýr. Je vhodná pro vegetariány i pro diabetiky.

projít na článek

Nejlepší škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka je hned hotová a je to opravdová delikatesa. Jak se připravuje a co je na tuto českou klasiku potřeba? Tak to se dozvíte níže v textu, kde naleznete různé modifikace receptu a seznam ingrediencí, a je jen na vás, kterou škvarkovou poma

projít na článek