Krkovice

Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako vepřová krkovice. Je chuťově výrazná, šťavnatá, i když o něco hůř stravitelná.

projít na článek

Grilovaná krkovice podle Pohlreicha

Vepřová krkovice, to je sázka na jistotu, zejména u pánské části publika. Ale díky menšímu množství tuku v mase je krkovička vhodná pro každého.

projít na článek

Nejlepší recepty z krkovice

Jako minutka nemá krkovička chybu. Má tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta a bude se jen rozpadat. Kromě toho, že ji můžete obalit v trojobalu a udělat z ní skvělý řízek, chutná výborně obalená v těstíčku, a to nejlépe pivním, úžasná je grilovaná

projít na článek

Grilováním k pár kilům navíc

Je léto, máte hodně pohybu a stejně přibíráte? Možná k tomu přispívá i grilování. Člověk se uvolní, má dobrou náladu a ani mu nedojde, kolik toho během jednoho večera vlastně sní. Nic proti grilovačce, grilovat se dá i bez následků. Jen se nad tím musí tr

projít na článek