O chřestu toho už bylo napsáno dost, takže se nebudeme příliš rozepisovat: jen pár zajímavostí, jednoduchý návod na přípravu a typ, kde se o chřestu dozvíte víc.
Hořčice a hovězí steak jsou kombinací, kterou prostě musíte vyzkoušet. V receptu se naučíte hořčičný dip ke steakům, který by měli zkusit všichni, kteří hledají nové chutě.
projít na článekPepřová omáčka ke steakům je kulinářský poklad, který ocení každý milovník masa. V receptu se dočtete, jak si připravit pepřovou umáčku, která posune vaše kulinářské umění zase o kousek výše.
projít na článekNení to tak dávno, co jsem psala tady na blogu a nebo říkala studentům, že u nás není mnoho knih o zařizování interiérů k dostání a že se musí poohlédnout v zahraničí. To už ale není pravda, protože knížek začíná být víc a víc a to je dobře! Posledním pří
projít na článekTuhle omáčku proslavila po celém světě její výrazná chuť, která skvěle doplní vaše steaky. Není nutné ji používat jenom jako omáčku, hodí se i jako marináda, nebo si do ní namáčejte opečený chleba.
projít na článekPokud přemýšlíte nad nastřelením vlasů, jistě vás bude zajímat, jaký je průběh zákroku a jak výsledek transplantace vlasů vypadá s odstupem času. Jelikož se jedná o velmi citlivou věc, mnoho našich klientů se nechce veřejně chlubit tím, že absolvovali tra
projít na článek