Hořčičný dip ke steakům – vyzkoušejte novou kombinaci

Hořčice a hovězí steak jsou kombinací, kterou prostě musíte vyzkoušet. V receptu se naučíte hořčičný dip ke steakům, který by měli zkusit všichni, kteří hledají nové chutě.

projít na článek

Pepřová omáčka ke steakům: recept, který musíte vyzkoušet

Pepřová omáčka ke steakům je kulinářský poklad, který ocení každý milovník masa. V receptu se dočtete, jak si připravit pepřovou umáčku, která posune vaše kulinářské umění zase o kousek výše.

projít na článek

Krok za krokem: Připravte chřest jako přílohu ke steakům

O chřestu toho už bylo napsáno dost, takže se nebudeme příliš rozepisovat: jen pár zajímavostí, jednoduchý návod na přípravu a typ, kde se o chřestu dozvíte víc. 

projít na článek

Chimichurri omáčka – argentinská omáčka ke steakům

Tuhle omáčku proslavila po celém světě její výrazná chuť, která skvěle doplní vaše steaky. Není nutné ji používat jenom jako omáčku, hodí se i jako marináda, nebo si do ní namáčejte opečený chleba.

projít na článek

Zelí z červené řepy a čočkové karbanátky

Nápad na kombinaci řepy a červené čočky vznikla na mé zahradě, když jsem nad řádkami řepy přemýšlela, co s takovou úrodou udělám Vyzkoušejte, je to velmi jedlé:-) Na celý oběd si připravte: brambory použila jsem vlastní, tak jsem se ani nenamáhala je lo

projít na článek