Kroměřížské děti se představily na halových závodech

V úterý 6.12.2011 se družstvo atletické přípravky AK Kroměříž zúčastnilo veřejných závodů, které se konaly v nedalekých Otrokovicích v tamní atletické hale.

projít na článek

Alena Symerská - 24,07 v hale na 200m! O víkendu se dařilo se i ostatním

Na dalších halových závodech v Ostravě, které proběhly v sobotu 20.1.2018,  vylepšila Alena Symerská absolutní osobní i klubový rekord na 200m na hodnotu 24,07 s , čímž se zároveň posunula na čelo letošních domácích atletických tabulek!  

projít na článek

Alena Symerská překonala na prvním halovém závodu klubové rekordy na 150 a 300m

Na Zahajovacich halových závodech , které se konaly v sobotu 6.1.2018  v ostravské atletické hale si výborně počínala naše momentálně nejlepší atletka Alena Symerská. Utvořila dva nové a velmi hodnotné halové klubové rekordy na 150 a 300m. Závodu se zúča

projít na článek

Vladimír Vitver a Martin Šípek v polské Limanowe

Na víkendových závodech v polské Limanowe již potřetí SVC GROUP TEAM - Náchod a BP AUTOSPOTR -Bruntál spojili své síly na Mistrovství Evropy v závodech do vrchu.

projít na článek

Patrick Schober ukořistil vítězství v obou závodech F4

Patrick Schober zvítězil na Grand Prix Slovenska v obou závodech v třídy Formule 4 (včetně nové generace).

projít na článek

Tipy a rady pro rodiče 1 – Výživa sportovců

Když se velmi talentovaní, motivovaní a dobře trénování sportovci sejdou na závodech, je hranice mezi vítězstvím a porážkou velmi tenká. Zásadní rozdíl tkví v přístupu k detailům. Strava ovlivňuje výkon a potraviny, které volíme při tréninkovém programu i

projít na článek