Kruhový trénink v Senoradech

Od dnešního dne budou v KD Senorady zahájeny pravidelné lekce cvičení. Dnes v 18:15 proběhne kruhový trénink. Pro další termíny a bližší informace doporučujeme sledovat fcb skupinu Cvičení Senorady.

projít na článek

Kruhový trénink

Od 11.10. se opět můžete těšit na lekce kruhových tréninků.Nyní pod vedením naší nové lektorky Martiny. Martina vystudovala FTVS se zaměřením na trénink plavání a aktivity podporující zdraví. Jako instruktorka se nejvíce věnuje aquafitness, funkčním tr

projít na článek

Setkání s občany

Obec Senorady a Mikroregion Ivančicko Vás srdečně zve na Veřejné setkání s občany, které se uskuteční 8.6.2023 od 17:00 hodin v prostorách kulturního domu v Senoradech.

projít na článek

Cimbál Jaro 2023

Srdečně zveme všechny příznivce dobré zábavy, jídla a pití na jarní posezení s Cimbálovou muzikou Stupava. Akce se koná v sobotu 22.4.2023 od 18:00 hodin v kulturním domě v Senoradech. Vstupné 150,-kč.

projít na článek

Dětský den

Srdečně zveme všechny děti, rodiče i prarodiče na Dětský den, který se uskuteční 3.června 2023 v areálu sportovního hřiště v Senoradech. Můžete se těšit na soutěže, hry, bohaté občerstvení, skákací hrady, profi hasiče a ....možná i překvapení :)

projít na článek

Funkční trénink

Bolí vás záda, kolena, kotníky nebo třeba kyčle? Jste zkrácení a chcete zlepšit mobilitu těla? Trpíte svalovou dysbalancí? Potřebujete zlepšit výskok, rychleji běhat či mít pořádnou výbušnou sílu? Zaměřte se na funkční trénink! Co je to funkční trénink a

projít na článek