Časově trochu náročnější recept (většinu času ale zabere samotné pečení), ale i méně zkušený kuchař by jej měl zvládnout včetně přílohy za méně než dvě hodiny. Suroviny: 1 vykostěné krůtí stehno (asi 750 g) 100 g choriza 6 sušených rajčat 2 lžičky dijonské hořčice 2 snítky čerstvého rozmarýnu hladká mouka máslo mletý barevný pepř sůl []
Zdeněk Pohlreich předvedl skvělý recept na krůtí stehna na kari s mandlemi. Používá k tomu vykoštěné krůtí stehno, o kterém říká, že je do omáčky vždy lepší, než prso. Celý postup vypadá, jako krutí guláš na kari se smetanou. Jak přesně tento recept vypad
projít na článekNadýchaná maková roláda s povidly a krémem je dokonalou podzimní záležitostí, která v sobě kombinuje jemnost piškotové rolády, příjemnou drsnost povidel a tvarohovo–mascarponový krém. Je něco lepšího? Oproti klasické piškotové roládě je takto díky máku mi
projít na článek1 hrnek tarhoni (o objemu 150 ml) 230 ml vody 1 špetka soli 1 lžíce olivového oleje Dále: 1 lžíce olivového oleje 1 malá červená cibule 2 stroužky česneku chilli paprička dle chuti 50 g sušených rajčat vývar na podlití …
projít na článekKrůtí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitamínů. Kvalitu masa ovlivňuje krmení, druh a stáří zvířete. Krůtí maso označujeme jako bělomasé. Barvu masa ovlivňuje podíl krve a barviv, maso ze stehen je tmavší ne
projít na článekRESTOVANÉ KUŘECÍ MASO S PESTEM A SUŠENÝMI RAJČATY www.facebook.com/alesberaneknutricniterapeut/photos/a.694653767235128.1073741829.682280795139092/1353474218019743/?type=3&theater PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO S GNOCCHI A RŮŽIČKOVOU KAPUSTOU www.facebook.com/al
projít na článek