Kuchařka na bylinkové máslo

Bylinkové máslo společně s čerstvým pečeným chlebem bývá častým předkrmem v moderních pizzeriích. Zachutnalo vám toto máslo a chcete si ho vyzkoušet sami? Nebo jste snad upekli domácí chléb a rádi byste ho nabídli návštěvě s něčím netradičním, pak neváhejte a pusťte se do toho. Ale nemyslete si, že se bylinkové máslo používá jen k namazání na chleba, to rozhodně ne, uplatníte ho určitě i při servírování hovězího steaku, grilovaných ryb či pečených brambor.

projít na článek

KUCHAŘKA

Oboustranná kuchařka zvlášť na sladké a slané recepty. The post KUCHAŘKA appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Arašídové máslo

Arašídové máslo je typickou americkou pomazánkou u nás donedávna skoro nepoužívanou. Každému totiž toto máslo napoprvé nezachutná. Má zvláštní slanou chuť. Mnoho lidí dá přednost radši sladké čokoládové pomazánce. Protože vzrůstá zájem o zdravý životní st

projít na článek

Cukroví z vína

Skvělé cukroví z vína nikdy nezklame a hodí se pro nespočet příležitostí. Suroviny pro jeho přípravu snadno spočítáte na prstech jedné ruky. Budete potřebovat máslo, mouku, cukr a bílé víno. Toto křehké cukroví je ideální [...] Příspěvek Cukroví z vína po

projít na článek

Přepuštěné máslo - odkaz

Odkaz na přepuštěné máslo na FB www.facebook.com/alesberaneknutricniterapeut

projít na článek