Bylinkové máslo společně s čerstvým pečeným chlebem bývá častým předkrmem v moderních pizzeriích. Zachutnalo vám toto máslo a chcete si ho vyzkoušet sami? Nebo jste snad upekli domácí chléb a rádi byste ho nabídli návštěvě s něčím netradičním, pak neváhejte a pusťte se do toho. Ale nemyslete si, že se bylinkové máslo používá jen k namazání na chleba, to rozhodně ne, uplatníte ho určitě i při servírování hovězího steaku, grilovaných ryb či pečených brambor.
Oboustranná kuchařka zvlášť na sladké a slané recepty. The post KUCHAŘKA appeared first on Umělecká dílna BK.
Arašídové máslo je typickou americkou pomazánkou u nás donedávna skoro nepoužívanou. Každému totiž toto máslo napoprvé nezachutná. Má zvláštní slanou chuť. Mnoho lidí dá přednost radši sladké čokoládové pomazánce. Protože vzrůstá zájem o zdravý životní st
projít na článekSkvělé cukroví z vína nikdy nezklame a hodí se pro nespočet příležitostí. Suroviny pro jeho přípravu snadno spočítáte na prstech jedné ruky. Budete potřebovat máslo, mouku, cukr a bílé víno. Toto křehké cukroví je ideální [...] Příspěvek Cukroví z vína po
projít na článekOdkaz na přepuštěné máslo na FB www.facebook.com/alesberaneknutricniterapeut
projít na článek